Bali gidas (su Naujųjų metų sutikimu)

55,00 

Šiame gide rasite:

-Dviejų savaičių kelionės planas Balyje, sudarytas principu 50% poilsis, 50% keliavimas.

-Vietos, kur sutikti Naujuosius metus Balyje. Skirtingiems poreikiams: nuo beach klubų iki išskirtinių restoranų. Aktualios nuorodos bilietų rezervacijai.

-Mano partnerio, vietinio gido Balyje kontaktai.

-Išskirtinės patirtys: jogos mokyklos, išsamus gidas aplankant paslėptu perlu vadinamą Gili Air salą.

-Interaktyvūs Google Maps maršrutai su lankytinomis vietomis.

-Apgyvendinimo rekomendacijos.

-Visa reikalinga informacija: vizos, mokesčiai, valiuta, transportas šalyje, informacija apie šalį.

Kategorija: Žyma:

Aprašymas

Balis… 😌 Visada, planuodama keliones į Balį savo klientams, atrodo pati pailsiu vien nuo vaizdų. Ta žaluma, palmės ir ryžių laukų kalvos. Užburianti gamta ir savaime užliūliuojanti atmosfera. Balietiški masažai, spa centrai džiunglų apsuptyje, kur net per nuotrauką jauti atsipalaidavimą. Jogos kilimėlis su pačiu geriausiu pasaulyje vaizdu… O kur dar Bali vilos. 😍 Keliautojai, pabuvoję Balyje, ir vėliau planuodami savo kitas keliones man rašo: aš noriu gyventi tokiose vilose kaip Baly. Na žinai, su privačiu baseinu ir kad būtų tas „balietiškas” stilius.

Žodžiu, esmę supratote. O dabar prie reikalų. Šis gidas tai išsamus dviejų savaičių kelionės planas. Jo pagalba patirsite TIKRĄ Balį. Viskas nuo A iki Z. Plano išskirtinumas: jame pateikta unikali informacija, ko jums nepasakys joks dirbtinis intelektas. Nuo vietinio gido kontaktų, iki geriausių ir PATIKRINTŲ vietų, kur sutikti Naujuosius metus. Nuo jogos mokyklų iki restoranų, kur slapčia galite užsisakyti balietiškos virtuvės maisto gaminimo dirbtuves. Šis Bali gidas yra patikrintas mano pačios klientų. Pridedu atsiliepimą:

„Ačiū labai Tau už suorganizuotą kelionę, kuri viršijo visus lūkesčius. Kelionės plane buvo apgalvotos visos plonybės, apie kurias ir patys nebuvome apgalvoję ir buvo pasiūlyti net keli sprendimų variantai. Kelionės pasiūlymas apėmė informaciją: apie šalį ir kas svarbu žinoti keliaujant, ką pamatyti vietose ir žemėlapiai su konkrečiu planu, ką ir kada ir po ko, suorganizuotas gidas, gyvenimo vietos, kiekvienai skirtingai vietai po kelis skirtingus variantus, kuriuos užsakyti užteko vieno mygtuko paspaudimo, suorganizuotas pervežimas iš ir į oro uostą, restoranai, kur apsilankyti ir programos konkrečių vakarų metų… Taip pat vienoje vietoje sudėta visa informacija, kurią perskaičius belieka tik susikrauti lagaminą ir išvykti.”

Taigi ar jau susikrovėte lagaminus? 😎 🌴

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *